+45 98 22 52 55

Følg os på de sociale medier 

Følg os på de sociale medier 

08-12-2016

Det blev et yderst vellykket arrangement, da Klim Sparekasse holdt investeringsaften på Hotel og Restaurant Klim Bjerg onsdag 7. december med ca. 160 deltagere.

Efter velkomst og oplæg til aftenens program ved sparekassedirektør Henrik Agesen holdt kundechef Betina Hansen fra Sparinvest et spændende indlæg, hvor hun redegjorde for udviklingen i de forskellige investeringsforeningsafdelinger.

Det seneste år har givet positive og tilfredsstillende afkast til sparekassens kunder, uanset om man har investeret i aktieafdelinger eller obligationsafdelinger.

Betina fortalte tillige meget om vigtigheden af at investere, når renteniveauet på indlånsmidler er lavt, og de fleste kunder i disse år faktisk konstant får udhulet deres opsparinger.

Betinas indlæg gav anledning til mange gode spørgsmål fra gæsterne.

– I Klim Sparekasse hjælper vi gerne kunderne med at finde den rigtige sammensætning af deres investering, således at der tages seriøs stilling til risikospredning, tidshorisont og risikovillighed. Der er gode tilbud til alle typer af kunder. Mix-afdelingerne i Sparinvest passer her rigtig godt til de fleste, påpeger direktør Henrik Agesen.

 

Efter en kort pause holdt entertaineren Finn Nørbygaard et meget spændende foredrag om sine dårlige erfaringer med investeringer i de forkerte aktier og om at have tillid til de forkerte personer. Med titlen »Rejs dig og kom igen, stærkere« underholdt han med mange sjove og spændende historier, hvor deltagerne både fik meget at grine af, men absolut også meget at tænke over.

Finn Nørbygaard svarede på spørgsmål og modtog efterfølgende et stort bifald.

Aftenen blev afsluttet med kaffe, pålægsboller og lagkage.