+45 98 22 52 55

Følg os på de sociale medier 

Følg os på de sociale medier 

Investering

Kom godt i gang som investor

Investering
– også med livrem og seler!

Hvis du vil have mere ud af dine penge, har vi altid en række attraktive investeringsløsninger at byde på.
Det kan være både aktier, obligationer og investeringsbeviser.

Investering kræver omtanke – og en vis risikovillighed – men til gengæld kan der være mange penge at hente.

Vi har også gode investeringsmuligheder til dig, der gerne vil »gå med både livrem og seler«.

Klim Sparekasse samarbejder med de anerkendte investeringsforeninger Sparinvest og Bankinvest og er klar med nyttige tips til at følge med i din investering via Netbank fra din egen computer.

 

 

Ansvarlig investering

I de senere år er danskerne begyndt at interessere sig mere for, hvor og især hvordan deres opsparing bliver investereret. De efterspørger investeringer, der tager mere hensyn til miljø og mennesker. Det kalder vi for ’ansvarlig investering’.

Ansvarlig investering handler nemlig om at fokusere på virksomhedernes adfærd inden for miljø, sociale forhold og selskabsledelse. Og når vi investerer i aktier og obligationer, kan vi være med til at påvirke virksomhederne i en positiv retning.

Det betyder ikke et dårligere afkast. Tværtimod. Med ansvarlig investering kan du både få et godt afkast og investere med god samvittighed.

Du kan læse mere om ansvarlig investering herInvesteringskonto Fri

- Kom nemt og hurtigt i gang med din investering

Synes du også, at alt det med at investere i aktier og obligationer virker uoverskueligt?

Bare rolig. Investeringskonto FRI er for dig, der gerne vil have det nemt. Se udviklingen direkte i din Net- og MobilBank. Investeringskonto FRI gør det nemt og ukompliceret at investere i værdipapirer.

Se udviklingen i din investering direkte i din Net- og MobilBank. Når du overfører penge til kontoen, investeres de helt automatisk, og ønsker du at frigøre nogle af pengene, kontakter du bare din rådgiver direkte. Så har du pengene i løbet af et par dage.

- det er da nemt.

Læs mere her

 

 

Sparinvest

Investering i aktier og obligationer kræver, at man følger med i markedet og er godt opdateret på aktiekurserne osv.

Vi tilbyder en mulighed for investering, der ikke stiller lige så store krav til dig.

Har du en opsparing, som du gerne vil have vækket, så den har en chance for at give et afkast? Vi tilbyder en god løsning med MIX-afdelinger fra Sparinvest.

Helt kort giver en investering i MIX-afdelingerne muligheder for:

 • Invester med lav, mellem eller høj risiko
 • Dine penge er ikke bundet, og de kan frigives i løbet af 2 arbejdsdage
 • Du investerer i aktier og obligationer
 • I din Net- og MobilBank kan du følge, hvordan din investering udvikler sig. Og det er ikke et krav, at du investerer en stor sum penge.

Investering med et MIX af aktier og obligationer
Når du investerer i en af MIX-afdelingerne, beslutter du sammen med din rådgiver, hvad der passer bedst. Altså: Er du til lav, mellem eller høj risiko?

Hvis du er til høj risiko, betyder det, at der er flere aktier end obligationer i din investeringsløsning.

Aktierne har en større kursudsving og giver dermed både store muligheder for gevinst og selvfølgelig også tab.

Mix-afdelingerne er bredt sammensat, og indeholder en lang række aktier og obligationer. Det giver en større risikospredning, der betyder, at hvis en aktie udvikler sig negativt, vil det ikke have så stor indflydelse på din samlede investering, som hvis du kun havde investeret i den specifikke aktie.

Forventning til afkast
Vi kan selvfølgelig ikke stille nogen garanti for afkast. Men, vi har en klar forventning om, at afkastet via en investering i en MIX-afdeling vil give et bedre afkast, end det vil give, hvis du har pengene på en opsparingskonto.

Sparinvests investeringsfondeBankinvest

Hvis du investerer dine penge med OPTIMA får du følgende:

 • En let og overskuelig investeringsløsning, der ikke fremkalder de grå hår før tid.
 • En løsning, der ikke stiller krav om minimumsbeløb.

Hvad er din risiko?
Med OPTIMA har du mulighed for at investere ud fra forskellige risikoprofiler. Vi er alle forskellige, og du opnår den største ro og glæde ved dine investeringer, hvis din investering er foretaget i overensstemmelse med din risikovillighed.

Du beslutter derfor sammen med din rådgiver, hvilken blanding af aktier og obligationer der passer bedst til dig.

Følg din investering
Du kan løbende opdatere dig via både NetBanken og MobilBanken. På den måde kan du hele tiden følge udviklingen i din investering.

Se Bankinvests produkter

 

 

Ny investeringsplatform

Ny investerings­­løsning
Som kunde i Klim Sparekasse har du fået adgang til en ny og forbedret investeringsløsning til at handle værdipapirer i net- og mobilbanken. For at sikre at du kommer godt i gang med den nye løsning, har vi samlet en masse nyttig information her på siden. Du kan blandt andet finde svar på en række ofte stillede spørgsmål og se guides til at komme godt fra start.

Velkommen til din nye investerings­løsning
Vores nye og forbedrede investeringsløsning til at handle værdipapirer er nu tilgængelig i net- og mobilbanken. Her finder du en række forbedringer og nye muligheder, der gør det nemmere og mere overskueligt at investere på egen hånd.

Du tilgår den nye investeringsløsning ved at klikke på "Investering" i net- og mobilbanken.

En investeringskonto pr. depot
I investeringsløsningen bruges begrebet ”konto” i stedet for ”depot”.

Når du investerer via løsningen, gør du det derfor via din investeringskonto, som er tilknyttet dit depot. Har du flere depoter, så har du en investeringskonto pr. depot.

Du skal overføre penge til din investeringskonto, før du kan handle via løsningen. Du kan overføre penge til og fra din investeringskonto via net- og mobilbanken.

Nye funktioner, bedre overblik
Med vores nye investeringsløsning har du adgang til en moderne handelsplatform i et stilrent design og med flere nye funktioner.

Fælles for dem alle er, at det skal være nemt, hurtigt og enkelt at investere – uanset om du investerer i enkeltaktier, obligationer, fonde eller en blanding.

Den nye løsning har vi bygget i samarbejde med Saxo Bank, som tilbyder en af markedets bedste investeringsløsninger, baseret på mange års erfaring og udvikling.

5 fordele ved den nye løsning

 • Investeringer vises i ét samlet overblik
 • Mulighed for at følge værdiudviklingen
 • Adgang til at handle på flere markeder
 • Inspiration til nye investeringsmuligheder
 • Stop loss-funktion, der sikrer, at dine aktier automatisk bliver solgt, når kursen rammer et vist niveau fastsat af dig.

Sådan kommer du i gang
Investerer du allerede, skal du ikke gøre noget. Dine investeringer vil nemlig automatisk åbne i den nye investeringsløsning mandag den 12. juni 2023. Du tilgår handelsplatformen via net- og mobilbanken – helt som du plejer.

Er du ny investeringskunde, har du brug for et investeringsdepot, før du kan komme i gang. Det kan din rådgiver hjælpe dig med.

FAQ med ordforklaring (PDF)

Guide til tilmelding af realtidskurser

 

Regler for handel med værdipapirer

Regler for opbevaring af værdipapirer i depot

Ordreudførelsespolitik