+45 98 22 52 55

Følg os på de sociale medier 

Følg os på de sociale medier 

11-03-2017

Overrækkelsen fandt sted ved foreningens gymnastikstævne i Thorup-Klim Hallen fredag 10. marts 2017. Fra venstre direktør Henrik Agesen, Klim Sparekasse, prismodtager Lars Holmstrand og Pia Rasmussen fra Thorup-Klim U & G.

 

Årets lederpris til Thorup-Klim Ungdoms- & Gymnastikforening tilfaldt Lars Holmstrand, som i to år har været aktiv på forældre-/barnholdet og efterfølgende har været aktiv som instruktør for holdet i sæson 2015/16 og 2016/17.

I år består holdet af 22 børn og deres forældre, som træner hver tirsdag kl. 17-18 i Thorup-Klim Skoles gymnastiksal.

Bestyrelsen med Pia Rasmussen i spidsen havde indstillet Lars Holmstrand til Klim Sparekasses Idrætspris 2017, fordi han udviser et stort engagement og ser ikke problemer, men muligheder.

I indstillingen hedder det videre:

– Du forstår at skabe et godt socialt samvær på holdet. Du er god til at få alle til at arbejde for en sag – vi tænker på alle de forskellige temaer, som du finder på til opvisningerne/fremvisningerne – dér fanger du såvel børn som voksne. Du har et væsen og et humør, som gør, at man altid føler sig velkommen, uanset hvem man er. Du er fantastisk til at smile, og det smitter!