Nyheder 

 

Velkommen til Trine som ny rådgiver

08-08-2017

Klim Sparekasse ansætter nye kunderådgivere

Trine Møller Kirk

Klim Sparekasse har pr. 1. august ansat 26-årige Trine Møller Kirk som ny kunderådgiver.

Trine er uddannet finansøkonom med ejendomshandel som speciale, og hun begyndte sin karriere med to års ansættelse hos mæglerkæden Home med arbejdsfelt i Aalborg-området. Derefter skiftede hun til Sparekassen Thy, hvor hun de seneste fire år har været privatkunderådgiver i sparekassens Hanstholm-afdeling.

Nu vender hun tilbage til sin barndomsby, idet hun er født og opvokset i Klim og dermed har et stort og bredt lokalkendskab, som vil komme hende stærkt til gode i det nye job i Klim Sparekasse.

− Sammen med de mange gode kompetencer, som Trine har erhvervet sig gennem sine tidligere ansættelser, er vi sikre på, at hun vil passe perfekt ind i vores rådgiverteam, og vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod hende, siger direktør Henrik Agesen.

Trine bor sammen med Morten Fuglsang, og de har datteren Lærke på tre år. Lige nu er parret i gang med et spændende byggeprojekt i Husby som den fremtidige ramme om familielivet.

 

Generationsskifte i sparekassen

Ansættelsen af Trine Møller Kirk er et led i et generationsskifte hos Klim Sparekasse, idet to mangeårige medarbejdere har valgt at på efterløn. Det gælder Torben Olesen, som i øjeblikket afvikler ferie og allerede er stoppet, og Solvejg Grishauge, som har sin sidste arbejdsdag i løbet af august.

Derfor søger Klim Sparekasse lige nu yderligere en ny medarbejder, som kan overtage sin betydelige del af de opgaver, som de to kommende efterlønnere har varetaget.

− Det er vigtigt for os, at vi har medarbejdere, der bliver hos os i mange år, så vi både sikrer tryghed for kunderne og en høj grad af kontinuitet i vores rådgivning, understreger Henrik Agesen.

− Samtidig ændrer vi lidt på vores struktur, så den nye medarbejder, vi søger, forventes at få lederansvar med specielt fokus på kreditområdet. Derfor lægger vi stor vægt på ansøgernes kompetencer inden for kreditvurdering og økonomistyring, men også i høj grad på evnen til at omgås såvel kunder som kolleger med indlevelse og godt humør.

Klim Sparekasse kan i år fejre 140-års jubilæum og er i øvrigt Han Herreds eneste selvstændige pengeinstitut, der år for år kan levere solide regnskabsresultater og samtidig placerer sig i top 10 over de mest sikre pengeinstitutter i Danmark.

Nyheder