Nyheder 

 

Leder/rådgiver til kreditområdet søges

01-08-2017

Vi søger leder/rådgiver til kreditområdet i Klim Sparekasse

logo-paa-gavl.jpg

Klim Sparekasse har eksisteret siden 1877 og har 10 medarbejdere. Vi har solide regnskaber og en meget flot nettotilgang af nye kunder hvert år. Vore primære kundeområder er Jammerbugt, Thy, Hannæs og Vesthimmerland, hvor størstedelen af vore 3.700 kunder bor.

Sparekassen er baseret på nære relationer til kunderne kombineret med den nyeste teknologi og professionel rådgivning. Vi har gode samarbejdspartnere på relevante områder, som medvirker til gode og konkurrencedygtige løsninger, der passer til vore kunders ønsker og behov.
 
Vi søger en ny medarbejder, som vil gå forrest i den fortsatte udvikling med speciel fokus på kreditområdet i samarbejde med sparekassens direktion.

Vedkommende skal medvirke til udvikling af sparekassens interne processer på området og tillige fungere som en dygtig og kompetent rådgiver for en del af sparekassens erhvervs- og privatkunder. Vi forventer, du har gode kompetencer på kreditvurdering og økonomistyring m.m.

Vi har en flad organisation og bevillingsstruktur, hvor beslutningerne træffes lokalt og hurtigt. Du får betydelig indflydelse på sparekassens strategier og politikker og implementeringen af disse. Det forventes, at du vil fungere som en dygtig og engageret kollega i forhold til øvrige medarbejdere og ledelse i dagligdagen.

Du vil indgå i et team med et uformelt arbejdsmiljø, hvor godt humør og fleksibilitet i dagligdagen vægtes højt.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte direktør Henrik Agesen på telefon 96 18 01 31 / 21 72 92 57.

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest 21. august til ha@klimsparekasse.dk

Klim Sparekasse
Lokal, loyal og selvstændig siden 1877
Oddevej 25, Klim
9690 Fjerritslev
Telefon 98 22 52 55
www.klimsparekasse.dk

Nyheder